img

Laborator de determinări în domeniul Compatibilității Electromagnetice

4. Prejmer, Romania - Octombrie 2017

    Pentru cei ce se ocupă de măsurări ale perturbațiilor radiate și conduse în gama de frecvențe 9kHz-6GHz, Prejmer înseamnă un loc de ”liniște electromagnetică”, situat în centrul țării, acolo unde Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) are instalat un Laborator performant de determinări în domeniul Compatibilității Electromagnetice ... continuare.

img

Al 22-lea Simpozion IMEKO TC4

3. Iași, Romania - Septembrie 2017

    În perioada 14-16 Septembrie 2017, s-au desfășurat la Iași, în organizarea Facultății de Inginerie Electrică, Energetică și Informatică Aplicată, lucrările celui de-al 22-lea Simpozion IMEKO TC4 și al 20-lea Workshop internațional de modelare și testare ADC.

Pentru această perioadă, Iași, capitala culturală a României, a fost din nou Capitala mondială a măsurărilor electrice ... continuare.

img

Al 41-leaCongres al Academiei Româno-Americane

2. Sinaia, Romania - August 2017

    Am fost invitat să particip la lucrările celui de-al 41-lea Congres al Academiei Româno-Americane (pagina evenimentului, aici), organizat la Sinaia, între 2 și 5 August 2017, sub înaltul patronaj al Domnului Academician Constantin Corduneanu.

    Mi s-a acordat onoarea de a modera dezbaterile din cadrul sesiunii de inginerie, unde am prezentat lucrarea ... continuare.

img

Conferența IcETRAN 2017

1. Kladovo, Serbia - Iunie 2017

        În luna iunie 2017, am participat în calitate de Conferențiar invitat la IcETRAN 2017, ”4th International Conference on Electrical, Electronic and Computing Engineering” organizată de ETRAN-Societatea Inginerilor Electroniști, Electrotehniști, Automatiști și din domeniul ITC din Serbia ... continuare.

  • Telefon:
    +4 0721 571 325

  • Adresa:
    Iasi, Romania

Copyright 2017 © Alexandru Sălceanu - Toate drepturile rezervate